Het was een mooi paasweekend voor dressuurstal Verwimp. Tijdens het paasweekend vond er op stal Gravenhof de CDI Sint-Truiden plaats. Zowel Jorinde Verwimp als Fanny Verliefden namen deel in verschillende klasse op dit evenement, met mooi scores. Ook Jorinde haar leerlingen Kathelijne Maes en Emma Driesen hebben goed gepresteerd in de junioren proeven die zij op dit evenement hebben gereden.

Jorinde Verwimp
Voor Jorinde begon CDI Sint-Truiden op zaterdag waar zij met Kastar Hof Ter Zeedycke D’12 (v. Gameboy) succesvol deelnam in de Prix St. George. Dit resulteerde in een score van 71,029% en een derde plaats. Op de zondag bracht zij Kastar uit in de Intermediair I. Met deze topproef behaalde zij een score van 71,412% en een tweede plaats. Tijdens de Intermediair Freestyle op maandag deed de combinatie er nog een schepje bovenop. Het resultaat was een super score van 77,625% en een 1e plaats.
Met Cape Town (v. Conteur) heeft Jorinde succesvol de Grand Prix gereden. Op de zaterdag reden zij een score van ruim 67%. De Grand Prix Freestyle die op maandag werd verreden bezorgde Jorinde nóg een 1e plaats door haar score van 72,985%!

Fanny Verliefden
Ook voor Fanny begon op zaterdag het wedstrijdweekend. Samen met de hengst Indoctro van de Steenbok (v. Rubin Royal) nam zij succesvol deel aan de Grand Prix. Deze proef was goed voor een score van 70,087% en een derde plaats. Op zondag vond de Grand Prix Special plaats waar de combinatie opnieuw een mooie proef liet zien met een score van 71,319% en hiermee een tweede plaats op het podium wist te behalen.

Junioren proef

Tijdens CDI Sint-Truiden was er ook voor de junioren de mogelijkheid om te rijden. Jorinde haar leerlingen Emma Driesen en Katelijne Maes hebben beiden meerdere junioren proeven gereden. Op vrijdag vonden de junioren team proeven plaats waar Emma met Kalahari (v. Kopenick) een score van ruim 67% reed. Katelijne reed met Ibou van de Kapelhoef (v. Lord Loxley) tijdens dezelfde proef een mooie score van ruim 69%. Op de zondag vonden voor de junioren de individuele proeven plaats. Katelijne behaalde hier een score van 69%, Emma reed naar een score van 66%. Samen met Ibou heeft Katelijne op de maandag nog deelgenomen aan de junioren freestyle op maandag. De combinatie behaalde hier een score van 69%.

Bekijk hier de volledige uitslagen