Wat was zondag 8 juli een geweldige dag voor Jorinde Verwimp. Met meerdere paarden wist ze de top drie te behalen tijdens CDN Diepenbeek. Zo was ze eerste met Arie Sollenburg in de Intermediaire I, tweede met Kastar in de Intermediaire I en won ze de 4.1 met Dieudonner.

“Alles zat mee!”
Jorinde: “Mijn paarden waren allemaal in supergoede vorm. Het was echt een hele goeie dag. Alles zat mee!” En dat is zeker zo, want Jorinde heeft met haar paarden zeer goede resultaten weten neer te zetten. Met Dieudonner Utopia werd Jorinde In de 4.1 eerste met een score van 69,3%. In de 4.3 eindigden ze als vierde met 69,3%.

In de Intermediaire I kwam ze met twee van haar talenten in actie. Met Kastar Hof ter Zeedycke D’12 bemachtigde ze de tweede plaats met 73,1% en met Arie Sollenburg ging ze ervandoor met de overwinning met 73,6%.

CHIO Aken
Jorinde neemt met Tiamo en Kastar Hof ter Zeedycke D’12 deel aan het prestigieuze concours CHIO Aken. “Ik ben nu een week naar het Europese Kampioenschap van de junioren om mijn leerling Katelijne Maes te ondersteunen. Ik vertrek dinsdag 17 juli naar Aken met Kastar en Timmie. Ik heb er veel zin in en ze zijn beide in goeie vorm, dus ik ben benieuwd naar de resultaten die wij gaan neerzetten!”, aldus de amazone.