CDN Sint-Truiden was een groot succes voor team Verwimp. Jorinde Verwimp reed met Dispar Voulgo haar tweede internationale score in het Inter I. Met haar toekomstige toppaard Charmer (v. Charmeur) reed zij mee op niveau 4.1 en de 4.3 waar zij op 0.1% na bijna twee dezelfde scores reed. Ook aanwezig tijdens CDN Sint-Truiden waren Wim Verwimp zijn leerlingen Tom Franckx en Diete Vos die hele sterke scores wisten te behalen. Hannah Butie reed mee op niveau 4.3 en wist daar, met een persoonlijk record, beide proeven te winnen. Emma Driesen, leerling van Jorinde Verwimp, reed ook mee met de Junioren waar zij met meerdere 8’en ook mooie scores wist te behalen.

Kür debuut
Op de zaterdag reed Jorinde met Charmer mee op 4.1 en 4.3 niveau. De eerste proef behaalde zij een score van 68,7%. Tijdens de niveau 4.3 proef, reed Jorinde een bijna gelijke score van 68,8%. Jorinde is nog een vrij nieuwe combinatie met Charmer en is dan ook al erg tevreden over hoe hij ontwikkelt en zich gedraagt op concours. Ook reed Jorinde mee in het Inter I met Dispar Voulgo (v. Negro). Door een sterke proef behaalde zij met 67,7% haar tweede internationale score. Maar extra bijzonder was dat Dispar tijdens de tweede proef zijn eerste kür liep. Ondanks dat het de eerste keer was liep hij gelijk naar een fantastische score van 70,9% en daarmee de derde plaats.

Overwinningen tijdens het Inter I
Jorinde was niet de enige die team Verwimp vertegenwoordigde tijdens CDN Sint-Truiden. Ook meerdere leerlingen van zowel Jorinde als Wim, kwamen aan start. Zo reed leerling van Wim, Diete Vos en Tom Franckx, mee in het Inter I. Diete Vos behaalde met haar eerste proef een score van 69,338% en eindigde van de 31 starts op de derde plaats. Met haar kür op muziek liet zij alle concurrentie achter zich en eindigde Diete met 73,375% én meerdere 8’en voor haar pirouettes op de eerste plaats. Met deze supermooie scores won Diete ook de overall beker van Haspengouw. Tom Franckx won met N2 Waterloo de eerste proef met 70,5%. Tijdens de kür werd N2 Waterloo helaas erg heet, waardoor er te veel fouten in de proef slopen. Hierdoor werd de score erg gedrukt.

Persoonlijk record
Net zoals haar trainster, wist Emma Driesen ook haar tweede internationale score te behalen. Met haar vosmerrie Grace Kelly reed zij een proef die gewaardeerd werd met 67,5%. Ondanks dat de merrie wat bang was op het grote evenement, bleef zij goed bewerkbaar en te rijden. Op niveau 4.3 reed Hannah Butie, weer een leerling van Wim, tweemaal naar de eerste plaats met haar paard Frodo. Met haar eerste proef haalde zij 70,076%. Tijdens de tweede proef deed de combinatie er nog een schepje bovenop en haalde daarmee 71,063% wat tevens voor Hannah een nieuw persoonlijk record is!