Tijdens het warme weer werd CDN Sint Truiden verreden, waar Emma Driesen en Jorinde Verwimp aan deelnamen. Beide amazones wisten meerdere podiumplaatsen in de wacht te slepen.

Gouden plak Intermediaire I
Jorinde Verwimp nam met Kalahari deel aan de Intermediaire I. Zij gingen er met 69,6% vandoor met de winst. Ook in de Kür op Muziek waren zij in vorm. Met een score van 71,6% eindigden zij op de eerste plaats. Jorinde over CDN Sint Truiden: “De sfeer is altijd heel goed op dit concours! Het is klein maar heel gezellig. En de paarden hebben super gepresteerd, dat maakt de wedstrijd uiteraard extra mooi!”.

Tweede internationale selectie
Emma Driesen nam met haar Frodo deel aan de Junior Individual. De combinatie werd tweede met een score van 66.02%. In de Kür op Muziek wisten zij deze prestatie nog eens te verbeteren, want hierin werden zij eerste met een score van 69,5%. Dit was haar eerste Kür winst ooit! Hiermee behaalde Emma haar tweede internationale selectie.

Belgische Kampioenschappen
Het volgende concours waar de ruiters van Dressuurstal Verwimp zullen deelnemen zijn de Belgische Kampioenschappen. Wij kunnen niet wachten en wensen alle combinaties veel succes met de voorbereidingen.