Tijdens de prachtige zomerdagen van afgelopen weekend hebben ruiters en paarden van Dressuurstal Verwimp zich in het zweet gewerkt tijdens CDN Zandhoven. Ondanks de hitte werden er zeer goede resultaten neergezet. Zo gingen Jorinde & Tiamo er vandoor met de winst in de Grand Prix Special en wonnen Katelijne Maes en Diete Vos beiden hun rubriek. Ook bestond de top vijf van de 4.2 uit enkel Verwimp-ruiters.

Voorbereiding CHIO Aken
Jorinde: “Mijn optreden met Tiamo in Zandhoven was ter voorbereiding voor het CHIO Aken dat over twee weken begint. We moesten optimaal presteren met een temperatuur van 30 graden. Ik ben supertrots op Tiamo, hij heeft alles gegeven. De uiteindelijke score van 73,4% was dan ook goed voor de overwinning. Wij kijken uit naar Aken!”
Nette prestatie in Prix St. George
Chloe Morris (leerling van Wim Verwimp) kwam met haar topper Lord Wallonia in de ring van de Prix St. George. Zij wisten de vierde plaats te bezegelen met een score van 67,5%. Zij reden een nette proef en laten ieder concours weer vooruitgang zien.

Katelijne oppermachtig bij Junioren
Katelijne Maes heeft de afgelopen tijd laten zien dat zij oppermachtig is in haar klasse. Dit bewees zij wederom in Zandhoven. In de teamcompetitie werd de leerlinge van Jorinde eerste met Ibou. Zij kregen een percentage van 67.9%. Ook in de individuele test ging zij er vandoor met de gouden plak, ditmaal met een resultaat van 69,1%.

Top vijf in proef 4.2
De top vijf van de klasse 4.2 bestond uit enkel Verwimp-ruiters. De winst ging naar Diete Vos (leerling Wim Verwimp) met zijn paard Dandy met een score van 70.1%. Tom Franckx (leerling Wim Verwimp) eindigde als tweede met I.P.S. Just Wait met 69,5% en als derde met Don Frederica met 68,1%. Kevin van Ham (leerling Jorinde Verwimp) plaatste zich als vierde met Eros met 68,3%. Jorinde zelf werd vijfde met Dieudonner Utopia met 68.2%.