Het was afgelopen zondag een drukke dag voor team Verwimp! Jorinde Verwimp reed met Dispar Voulgo (v. Negro) voor de tweede keer mee in het Inter I en behaalde haar eerste internationale score binnen. Ook de leerlingen van Jorinde Verwimp als van haar vader Wim Verwimp wisten goed te presteren afgelopen weekend tijdens CDN Zandhoven. Met geen enkele score onder de 65%, zit iedereen bij team Verwimp nog even op een roze wolk na te genieten van dit succesvolle wedstrijdweekend.

Progressie
Twee weken geleden bracht Jorinde de vosruin Dispar Voulgo voor het eerst uit het Inter I. De proef verliep niet vlekkeloos maar voor een debuut was Verwimp toch tevreden en wist zij aan welke punten zij moest werken. Tijdens de tweede Inter I wedstrijd, die gisteren plaats vond, zat er dan ook veel betering in de proef ten opzichte van de vorige proef. Met een eindresultaat van 67,1% behaalde de combinatie gelijk hun eerste internationale score. Met de grote vooruitgang die Jorinde samen met Dispar maakt, kijkt zij erg positief naar de toekomst.

Super debuut
Emma Driesen had met de merrie Grace Kelly haar wedstrijddebuut tijdens CDN Zandhoven bij de Junioren. De merrie gedroeg zich voorbeeldig waardoor zij gelijk een score van 66% en een derde plaats behaalde.
Katelijne Maes kwam ook uit bij de Junioren waar zij de team proef wist te winnen met 68,6% en bij de individuele proef met een geweldige score van 70,4% een tweede plaats behaalde.
Veronique bracht haar paard Wendor succesvol uit in de PSG. De combinatie zette een mooie proef neer die gewaardeerd werd door de jury en daardoor 68,5% opleverde.

Top scores
Niet alleen de leerlingen van Jorinde wisten goed te presteren afgelopen weekend. Ook de leerlingen van Wim Verwimp hebben geweldige scores gereden. Hannah Buteneers reed mee in Niveau 4 waar zij met 68,3% een 6eplaats behaalde. Diete Vos reed met haar talent Dandy mee in de PSG. De combinatie reed een sterke proef en behaalde daarmee een mooie score van 69,3%.