Het was weer een succesvol weekend voor team Verwimp. Zowel Jorinde, die met de ruin Dispar Voulgo een nationaal PSG-debuut reed, als de leerlingen van Jorinde en Wim Verwimp hebben mooie resultaten neergezet.

Nationaal debuut
Na een wedstrijd pauze van vier maanden heeft Jorinde met Dispar Voulgo (v. Negro) afgelopen zaterdag niveau 4 gewonnen met 67,9%. De zondag erna had Dispar Voulgo zijn nationaal Prix St. George debuut waar de combinatie gelijk al een tweede plaats behaalde met 67,7%. De ruin had door zijn wedstrijdpauze wat last van spanning maar blonk in de galoptour enorm uit. “Als we weer wat meer wedstrijdroutine krijgen en de ontspanning in de draf kunnen houden zit er nog veel meer in!” aldus Jorinde.

Nog meer mooie resultaten
Ook de leerlingen van Jorinde hebben afgelopen weekend mooie proeven gereden. Emma Driesen wist met haar paard Kalahari (v. Kopenick) de junioren team test te winnen. Tijdens de individuele proef wist de combinatie een tweede plaatsing te behalen.
Ruut Pasgang bracht afgelopen weekend ook succesvol twee paarden uit. Haar paard Sandro bracht zij uit op niveau 4 en behaalde daar een 8ste plaats. Met haar 5-jarige James nam ze deel in de jonge paarden cyclus en behaalde daar een score van 72,3%.
Voor Diete Vos, leerling van Wim Verwimp, was afgelopen weekend haar debuut in de Prix St. George. Zij behaalde daarmee een score van 66,1% en een 6de plaats.