Afgelopen weekend hebben ruiters van Dressuurstal Verwimp laten zien goed in vorm te zijn. Jorinde Verwimp en haar leerlinge Katelijne Maes wonnen beide hun rubriek in het, aldus Jorinde, altijd gezellige CDN Diepenbeek!

Puntjes op de ‘i’
Jorinde won met Wendor de Intermediaire I met een mooie score van 71,2%. Jorinde: “Wendor heb ik nu zelf ruim een jaar niet meer uitgebracht op concours, omdat zijn eigenaresse Veronique hem zelf volop uitbrengt. Na Waregem hebben we besloten dat ik hem nog een keer zou starten om de puntjes op de ‘i’ te zetten voor CDI Exloo. Wendor is echt een super fijn paard op concours. Hij laat zich heel makkelijk door de proef heen rijden en heeft eigenlijk geen zwakke punten. Het is echt een geroutineerd paard.”

Twee maal winst bij junioren
Katelijne Maes won met haar Ibou van de Kapelhoef beide juniorenproeven in Diepenbeek. Zij ging er vandoor met scores van 66,818% in de team proef en 66,471% in de individuele proef.

Beker van Wallonië
De volgende wedstrijd waar Jorinde aan deelneemt is de Beker van Wallonië, die in Gesves wordt verreden aanstaande zondag. Daarnaast gaat zij eind deze maand hoogstwaarschijnlijk naar CDI Exloo met haar paarden Kastar en Cape Town.