Het was een weekend met prachtige overwinningen. Fanny Verliefden kwam met de hengst Indoctro vd Steenblok (v. Rubin Royal) aan start tijdens de Grand Prix én de Grand Prix Special en wist beide te winnen met prachtige scores. Op zondag 9 juni kwam Jorinde Verwimp met Dispar Voulgo (v. Negro) aan start in de Prix St. George tijdens het CDN. De combinatie reed hier één van hun beste proeven ooit en begint steeds meer een team te vormen, wat ook blijkt uit de behaalde punten. Pupil van Jorinde, Britt Gellens, kwam ook aan start bij de Junioren waar zij in de prijzen viel.

Eerste plaats in Grand Prix
Met de goedgekeurde BWP hengst Indoctro vd Steenblok (v. Rubin Royal) kwam Fanny Verliefden afgelopen vrijdag, 7 juni, aan de start in de Grand Prix. Met een sterk deelnemersveld bestaande uit 23 combinaties wist Fanny een score van 71,304% te behalen en daarmee de eerste plek te bemachtigen. Tijdens de Grand Prix Special op de zondag wist de combinatie weer een mooie proef neer te zetten. Dit werd beloond met een score van 71,447%. Met deze score wisten zij de concurrentie net voor te zijn waardoor Fanny óók de Grand Prix Special wist te winnen met Indoctro.

Meer vertrouwen
Dispar Voulgo heeft zichzelf tijdens de PSG proef weer overtroffen. De proef, die volgens Jorinde zeker één van zijn beste proeven ooit was, werd dan ook door de jury zeer goed ontvangen. Met een score van 68,5% behaalde Jorinde een tweede plaats. “Dispar begint elke keer weer meer vertrouwen te krijgen op wedstrijd. Zo is hij steeds beter te rijden wat mij veel vertrouwen voor later geeft!”, aldus Jorinde over de afgelopen proef. Doordat, tijdens de proeven, alles steeds meer op zijn plek begint te vallen vormen Dispar en Jorinde een steeds mooiere combinatie en dat is dan ook zeker terug te zien in de ring.

Britt Gellens
Pupil van Jorinde Britt Gellens kwam ook tijdens afgelopen Pinksterweekend aan start met Cardento bij de Junioren. De eerste proef verliep helaas niet vlekkeloos door stress vanaf Britt haar kant waardoor er een paar fouten in de proef zaten die de punten niet ten goede deden. Gelukkig verliep de tweede proef al een stuk beter waardoor de combinatie een mooie score van 67,7% reed en een fantastische eerste plaats behaalde! “Cardy en ik vormen elke keer weer meer een combinatie. Er moeten dingen natuurlijk nog een stuk beter, maar voor nu ben ik heel erg tevreden!”, aldus Britt. Met de score van 67,7% komt het internationaal starten dan ook een stuk dichterbij voor Britt.