Van de maar liefst 31 deelnemers aan de FDE Bronze Cup wist Jorinde Verwimp afgelopen woensdag de winst te pakken in het eerste onderdeel met haar Painted Black-nakomeling Cardento. Gisteren, tijdens het tweede onderdeel, was de top tien weer compleet anders. Wie zal er vandoor gaan met de uiteindelijke winst?

Woensdag
Met een score van 72.292% reed zij haar zwarte parel naar de eerste plaats. De combinatie maakte afgelopen week pas hun wedstrijddebuut, dus hun harde werken is al snel opgemerkt en beloond.

De tweede plaats ging naar Verwimp-ruiter Tom Franckx met I.P.S. Just Wait (v. Jazz). Hij zette een score neer van 70.938%. Tom Francks verscheen ook aan de start met Don-Frederike-H (v. Don Frederiko), waarmee hij met 68.438% op de zevende plaats eindigde. Diete Vos eindigde als zesde met Dandy L en scoorde 68.490%

Donderdag
Het tweede onderdeel van de Bronze Cup werd op 9 augustus gewonnen door Cindy Schuumans met Swarovski. Verwimp-leerlinge Diete Vos werd tweede met Dandy L met 68.529%. De vierde plaats ging naar  Tom Franckx met Don Frederika-H, zij behaalden een score van 67.157%.

Tom Franckx en I.P.S Just wait werden met 66.127% negende en Jorinde en Cardento eindigden als 12e.

De afsluitende Kür op muziek zal spannend worden en vindt plaats op zaterdagochtend.