Afgelopen weekend kwamen meerdere teamleden van Dressuurstal Verwimp in actie op verschillende concoursen. Jorinde reed haar Prix St. Georges debuut met Dispar Voulgo, Ruut had eveneens een debuut met James en Yinthe reed de laatse Elite Cup wedstrijd van dit seizoen. Alle drie wisten zij nette prestaties neer te zetten.

Prix St. Georges debuut Dispar
“Dispar is nog wat onervaren op wedstrijd maar de ontspanning begint er steeds meer te komen. We hadden een dure fout in de proef; hij sprong in galop aan tijdens een drafappuyement. Verder ging Dispar vrijwel foutloos door de proef! Ik ben zeer tevreden voor de eerste keer.” Aldus Jorinde over haar Prix St. Georges debuut met de mooie vosruin. De combinatie pakte de tweede plaats met een score van 67,794%.

Bekroond debuut
Leerling Ruut Pasgang verscheen dit weekend aan de start met twee paarden. Met Sandro won zij de M10 niveau vier, met een mooie score van 66,76%. Met de pas vierjarige James reed zij haar debuut op niveau 1, waar ze een score behaalde van 73,07%.

Derde plaats Elite Cup
Yinthe van de Ven, eveneens leerling Jorinde, over haar deelname met de vijfjarige No Limit aan de Elite Cup: “De laatste wedstrijd van de Elite Cup zit erop. Tijdens de inrijproef had ik teveel spanning waardoor de proef niet netjes gereden was. De kür ging al heel wat beter met nog wel wat spanning, maar hier werden we toch derde met 67,1%! Ik ben supercontent met de weg die we afgelegd hebben tijdens de Elite Cup. En dan werden we ook nog beloond met een derde plaats in het eindklassement!”