CDN Aalst was een prachtige seizoensopener voor de amazones van Dressuurstal Verwimp. Fanny Verliefden en Jorinde Verwimp namen deel aan het nieuwe concours, en kwamen niet met lege handen thuis! Zo ging Fanny er met de winst vandoor in de Grand Prix met de zwarte hengst Indoctro. Ook werd zij in diezelfde rubriek tweede met de ruin Vanita. Amazone Jorinde pakte goud in de Inter I met Kalahari.

Grand Prix overwinning
Het was even geleden dat Fanny en Indoctro van de Steenblok in de dressuurring verschenen, maar ze hebben wederom bewezen over veel kwaliteit te beschikken. Zij stonden op de hoogste plaats van het ereschavot in de Grand Prix met een score van 72,210%. Met Vanita, een ruin die zij tijdelijk voor een klant onder het zadel heeft, eindigde zij als tweede met een nette score van 70,109%.

Eerste plaats Intermediaire I
Op 1 april werd Jorinde met Kalahari eerste in de Intermediaire I met een score van 69,8%. Jorinde: “Kalahari heeft een zeer nette proef gereden en deed haar uiterste best. Het was een supermooi en goed georganiseerd concours. Zeker een aanwinst! Wij doen de volgende keer absoluut weer mee.”

Fanny Verliefden met Vanita

Jorinde Verwimp met Kalahari