Dressuurstal Verwimp was afgelopen weekend goed vertegenwoordigd tijdens de competitie in Heist op den Berg. In totaal namen er vijf amazones uit ons team deel, wat resulteerde in een aantal podiumplaatsen. Zo ging Fanny Verliefden er vandoor met de winst in de Grand Prix en Alexa Fairchild won de U25 Grand Prix.

Winst Grand Prix voor Fanny Verliefden
Fanny Verliefden nam met haar goedgekeurde hengst Indoctro van de Steenblok (v. Rubin Royal Old) deel aan de Grand Prix van Heist op den Berg. Zij reden een prachtige proef, wat resulteerde in een eerste plaats en een percentage van 73,723%! Dit bewijst maar weer eens dat de combinatie in goede vorm is en klaar voor het grote werk!

Overwinning U25 Grand Prix
Een leerlinge van Fanny, Alexa Fairchild, wist in de Grand Prix U25 van Heist op den Berg een eerste plaats te bemachtigen met Vanita. Zij reden een nette score van 68,632%. Afgelopen week in Meerdonk werden zij al tweede in de U25 Grand Prix: zij zijn op dreef!

Jorinde met drie paarden op ereschavot
Jorinde Verwimp kwam in Heist op den Berg in actie met Dieudonner Utopia op niveau 4.1. Zij behaalden de eerste plaats met 66,9%. In de M10 eindigden zij wederom op het ereschavot: zij werden derde met een score van 68,7%.

Met haar topper Kastar (v. Game-Boy D’10) werd Jorinde tweede in de Prix St. Georges met een percentage van 68,6%. Het derde paard waarmee Jorinde aan de competitie in Heist op den Berg deelnam was Kalahari (v. Köpenick). Met dit dressuurtalent werd zij derde in de Intermediaire I met 69,1%. Chloe Morris, een leerling van Wim Verwimp, won de Intermediaire I met Lord Wallonia (v. Lord Loxley). Zij werden beloond met een score van 70,44%. Danique van Zwol en Zeldzaam eindigden als zesde met een score van 67,50%.

Fanny Verliefden