Afgelopen weekend vond de subtop wedstrijd CDN Weelde plaats. Jorinde Verwimp nam de talentvolle Dispar Voulgo (v. Negro) mee om hem voor de eerste keer in het Inter I uit te brengen. Tijdens de proef liet de combinatie hele mooie lijnen zien. Ondanks een paar dure fouten kwamen zij op een nette score uit. Tijdens CDN Weelde kwamen ook leerlingen van Jorinde Britt Gellens, Hannah Buteneers en Louise Brauwers aan start en wisten stuk voor stuk mooie resultaten neer te zetten. Ook leerling van Wim Verwimp, Diete Vos, nam deel aan dit evenement.

Inter I debuut
Door de stijgende lijn die Dispar Voulgo maakt als hij op wedstrijd is, was het afgelopen weekend tijd om hem op een hoger niveau te starten. Jorinde reed met Dispar mee in het Inter I. Tijdens de, voor de combinatie, nieuwe proef kwamen er al hele mooie stukken naar voren. Helaas werd de score door een paar hele dure fouten toch gedrukt en werd de proef beoordeeld met een eindresultaat van 65,6%. “Wij weten weer waar wij aan moeten werken ter voorbereiding voor de volgende keer!”, aldus Jorinde over de proef.

Britt Gellens
Britt Gellens, die bij Jorinde traint, reed tijdens CDN met Cardento mee bij de Junioren waar zij haar tweede internationale score reed. Tijdens haar eerste wedstrijd, begin deze maand, behaalde zij al gelijk haar eerste internationale score. Een geweldige prestatie om binnen twee wedstrijden te behalen!

Succesvolle leerlingen
Leerling van Wim Verwimp, Diete Vos, reed ook afgelopen weekend op CDN Weelde. Samen met de prachtige zwarte Dandy reed zij mee in de Prix St. George én het Inter I. Met haar PSG proef behaalde zij een score van 69,8% en een 2de plaats. De Inter I proef werd beloond met 67,4%.
Ponyruiter Louise Brauwers kwam ook bij de aan start waar zij tweemaal de eerste plaats op haar naam wist te zetten. Tijdens de team proef behaalde zij een score van 69,2%. Haar individuele proef werd ook zeer goed beoordeeld waardoor zij een score van 68,2% wist te behalen.
Nog een succesvol leerling van Wim tijdens het CDN, was Hannah Buteneers. Zij nam deel aan Niveau 4 waar zij een met 66,1% op de 5de plaats eindigde.

Kortom een succesvol weekend met prestaties waar zowel de amazones als de trainers trots op mogen zijn!