In het altijd prachtige Aken vonden afgelopen week de Dressuurdagen plaats. Tijdens deze internationale competitie kwamen uiteraard ruiters van Dressuurstal Verwimp in actie. Katelijne Maes verscheen in de ring van de junioren met Ibou van de Kapelhoef (v. Lord Loxley) en Fanny Verliefden nam met de hengst Indoctro van de Steenblok (v. Rubin Royal Old) deel aan de Grand Prix.

Op dinsdag 29 mei vond het eerste optreden van Fanny en Indoctro plaats. Zij behaalden met een zeer nette proef een zevende plaats in de CDI3* Grand Prix met een eindresultaat van 68.783%. Een dag later namen zij deel aan de Grand Prix Special. Hier werd de prachtige combinatie wederom zevende, ditmaal met een percentage van 69.021%.

Leerlinge Katelijne Maes nam met haar indrukwekkende Ibou van de Kapelhoef deel aan de juniorencategorie. Katelijne: “Na een iets minder optreden in de teamcompetitie, durfde ik er tijdens de individuele competitie meer aan te rijden. En dat werkte! We kregen een gave score van 70.735%, waarmee we vierde werden in het supermooie Aken. Bedankt Jorinde Verwimp, zonder jou was dit nooit gelukt!”

Fanny Verliefden en Indoctro van de Steenblok

Fanny Verliefden en Indoctro van de Steenblok

Katelijne Maes en Ibou van de Kapelhoef

Katelijne Maes en Ibou van de Kapelhoef