Dressuurstal Verwimp is blij en trots te vermelden dat zij een nieuw sponsorschap aangaan met het Belgische bedrijf Joli Lodger. Om een betere indruk van het bedrijf te krijgen raden wij zeker aan om de site te bekijken en de onderstaande blog van Equilifestyle.

Toen wij een mooi huis op ons terrein wilden bouwen, kwamen we het team van Joli Lodger tegen. Zij creëerde de ideale oplossing voor een vakantiegevoel op je eigen erf.

Stel je voor dat je een mooi stuk grond hebt, daarop paarden die vredig van het gras genieten en in en uit hun stal of schuilplaats kunnen gaan. Het is zonsondergang en je beeldt je gewoon het prachtige uitzicht in. Dag na dag zou je genieten van die zomeravonden.

Dus je denkt: “Hoe kan ik dit gevoel van vakantie en wonen met paarden combineren?”
In onze eerste stap naar onze droomstal moet het wel efficiënt en minimalistisch zijn. Het gaat over genieten van het landschap en mijn paarden… Zou dat echt mogelijk kunnen zijn om te realiseren?

Om te antwoorden met de beroemde woorden van Obama … “Yes You Can!” In onze zoektocht naar het doen van vergunningen en het bouwen van aanbiedingen, kwamen we het team of Joli Lodger tegen.

In principe bieden ze geüpgradede containers standaard en op maat gemaakt. Het voordeel is dat u een eenvoudig te installeren vakantiehuis heeft waar u maar wilt. En de meeste vergunningen zijn even goed!

Een ideale oplossing. Als voorbeeld maakten ze hun eigen vakantiepark met hun prototypes en testcases, het deed ons echt dromen naar meer! Praktisch, minimaal maar efficiënt, daar houden we van in hun ontwerp.

Bron: Equilifestyle