Het was zo’n drie maanden geleden dat Jorinde en Kastar voor het laatst de wedstrijdring hadden betreden. Ter voorbereiding van hun naderende optreden tijdens Jumping Mechelen nam Jorinde haar knappe Kastar mee naar Zutendaal. Hier namen zij zeer succesvol deel aan de Prix St. George. Naast Jorinde waren er ook andere teamleden van Verwimp aanwezig. Zo namen Ruut Pasgang en Kevin van Ham eveneens deel aan het regionale concours in Zutendaal.

Winst na wedstrijdpauze
Jorinde en Kastar gingen er met de winst vandoor in de Prix St. Georges. Met een mooie score van 70,5% wisten zij de rest achter zich te laten. Op de tweede plaats eindigde leerling Kevin van Ham met zijn paard Eros met een score van 65,6%. Dit was hun debuutoptreden in deze proef, dus kort gezegd: hun deelname was zeer geslaagd.

De Verwimp-amazone over haar winnende optreden: “Kastar heeft routine nodig. Aangezien we deel gaan nemen aan Mechelen vond ik het weer tijd om een rondje te oefenen. Hij was eigenlijk heel fijn en liep vrijwel foutloos door de proef. We moeten nog wat verfijnen voor ons optreden in Mechelen, maar ik was zeker tevreden na zo’n lange wedstrijdpauze.

Meerdere podiumplaatsen
Kevin ten Ham werd naast tweede in de Prix St. George eerste op niveau 4.2 met zijn paard Eros. Hier reden zij een nette score van 70%. Leerling Ruut Pasgang nam met James en Sandro deel aan het concours in Zutendaal. Met James pakte zij de tweede plaats met een score van 68,7% op niveau 1.2. Met Sandro eindigde zij als derde met 66,8% op niveau 4.2.