Toppaard van Jorinde van Verwimp Kastar Hof Ter Zeedycke D’12 is verkocht. De ruin kwam als vijfjarig bij Dressuurstal Verwimp terecht waar hij samen met Jorinde meerdere successen wist te behalen. De combinatie zal dan ook zeker gemist gaan worden in zowel de wedstrijdring als thuis. De ruin gaat verhuizen naar een fantastische stal in Florida waar hij zijn dressuurcarrière gaat voortzetten.

Eerste zelf opgeleide paard
Kastar Hof Ter Zeedycke D’12 (Game Boy D’10) kwam als vijfjarig springpaard bij Jorinde op stal waar hij al snel werd omgedoopt tot Taki. Taki was voor Jorinde het eerste paard dat zij zelf ging opleiden. Al gauw bleek de klik tussen Jorinde en Taki super te zijn waardoor de ruin zich ontwikkelde tot een waar dressuurtalent. De combinatie wist in de afgelopen vier jaar enorme successen te behalen waarbij zij regelmatig scores ruim boven de 70% wisten te behalen.

Liefste paard van stal
Wat Taki buiten zijn dressuurtalent nog specialer maakte was zijn unieke karakter. Hij was heel vriendelijk op stal maar had tijdens de training met Jorinde ook een enorm meewerkend karakter. ‘’Hij was absoluut het liefste paard van stal, hierdoor ga ik hem extra erg missen. Wat het gemis iets minder pijnlijk maakt is dat Taki echt super goed terecht komt op een stal in Florida. Wij hebben heel veel van hem genoten en samen hele mooie wedstrijden mogen rijden. Daar ben ik enorm dankbaar voor’’, aldus Jorinde.