Voor zowel Jorinde Verwimp als voor haar leerlingen was afgelopen zondag een top wedstrijddag. Tijdens dit weekend had Jorinde twee paarden bij haar die zij op verschillende niveaus uitbracht. Arie Sollenburg (v. Olivi) werd gestart in de Inter I en Dispar Voulgo (v. Negro) in de Prix St. George, met beide paarden wist zij mooie scores te behalen. Kevin van Ham nam ook succesvol deel aan de PSG met Eros (v. Johnson). Matthias Dieltjens reed met succes zijn eerste internationale selecties en leerling Veronique had een super comeback in de Inter I.

 
Topdag
Tijdens de wedstrijd van afgelopen weekend kwam Jorinde erg succesvol uit op twee verschillende niveaus. Met Dispar reed zij mee in de PSG waar zij een hele fijne proef kon rijden. Helaas was er een miscommunicatie in één van de pirouettes waardoor de score erg werd gedrukt. Maar met alsnog een mooie score 66,2% was Jorinde zeer tevreden. Met de prachtige zwarte ruin Arie Sollenburg reed Jorinde mee in de Inter I. Arie was tijdens de proef goed te berijden waardoor de combinatie met 71,2% op de eerste plek eindigde. “Het was een topdag”, aldus Jorinde.

Succesvolle comeback
Afgelopen weekend stond ook in het teken van de comeback van Veronique Philoppaerts-Engelen met haar paard Wendor (v. Kennedy). De combinatie is een tijd niet te zien geweest in de ring maar gister was het eindelijk weer zo ver. Veronique bracht de zwarte ruin uit in de Inter I waar zij gelijk naar score van 67,6% reden en daarmee een tweede plaats wisten te behalen. Een super comeback!

Sterke scores
Voor leerling Matthias Dieltjens was het ook een succesvolle dag. Met het paard Zanzibar behaalde hij een score van 66,2%. Deze score heeft ervoor gezorgd Matthias nog maar één keer 66% of hoger moet halen op een volgende wedstrijd en dat hij dan internationaal mag starten. Kevin van Ham reed afgelopen weekend met Eros ook mee in de PSG. De combinatie reed een fijne proef met als resultaat een score van 68,6% en een tweede plaats.