Jorinde Verwimp heeft met Dispar Voulgo (v. Negro) tijdens CDN Loenhout weer mooi gepresteerd. De combinatie heeft tijdens dit evenement niveau 4 en de Prix St. George gereden. Ook hebben Jorinde haar leerlingen Kevin van Ham en Ruut Pasgang tijdens dit evenement mooie scores weten te behalen. Voor Wim Verwimp zijn leerling Diete Vos zat er zelfs een eerste plaats in!

 
Dispar Voulgo
CDN Loenhout was weer een mooie wedstrijd waar Jorinde Dispar Voulgo (v. Negro) heeft uitgebracht op niveau 4.3 en op Prix St. George niveau. Tijdens de niveau 4 proef was Dispar Voulgo iets te attent op de omgeving waardoor er een paar dure fouten ontstonden. Desondanks reed de combinatie naar een 7de plaats van de 35 starters. “In Prix St. George proef was Dispar meer ontspannen en op een paar fouten na was deze proef een stuk beter”, aldus Jorinde. Dit resulteerde in een 4de plaats en 66,6%.

Diete Vos
Leerling van Wim Verwimp, Diete Vos (zie foto), kwam tijdens CDN Loenhout ook de start tijdens de Prix St. George. Met haar grote zwarte ruin Dandy wist zij naar een score van 68,7% te rijden. Hiermee wist de combinatie de proef te winnen.

Mooie scores
Voor Kevin van Ham en Ruut Pasgang, beiden leerlingen van Jorinde, was het ook een mooi wedstrijd weekend. Kevin kwam met Eros (v. Johnson) uit in niveau 4 waar proef 3 werd verreden. De combinatie behaalde met 66,7% een 4de plaats en viel daarmee in de prijzen. Tijdens zijn Prix St. George proef reed hij naar een 5de plaats met 66,3%. Leerling Ruut Pasgang reed in de 5-jarige rubriek met de merrie James Pleasure(v. Desperado) en eindigde met 74,8% op een derde plaats!

Diete Vos dressuur met Dandy