Na het wedstrijddebuut in mei, kwam Jorinde Verwimp afgelopen weekend weer aan start met het toekomstig talent River Rise Benetton (v. Benetton Dream x Rossini). Ondanks de door River Rise Benetton jonge leeftijd, en daardoor nog gebrek aan routine, wist de combinatie gelijk de eerste plek te behalen in de klasse niveau 3 proef 1. Maar niet alleen Jorinde Verwimp behaalde mooie resultaten tijdens het afgelopen weekend. Ook de leerlingen van Wim Verwimp, Louise Brauwers en Jinte Vingerhoets, reden mee in de top drie.

Tweede wedstrijd
River Rise Benetton, aka Benny, heeft afgelopen weer dubbel en dwars bewezen dat hij een fijn paard voor de toekomst kan gaan worden. Tijdens de wedstrijd op Stal Brabo te Schilde bracht Jorinde Benny uit in de klasse niveau 3 proef 1. De pas 8-jarige ruin kwam foutloos de proef door wat door de jury werd gewaardeerd met 71,176%. Met deze score wist de combinatie niet alleen de 1e plaats op hun naam te zetten, maar stonden zij ook ruim 3% los van de combinatie op de tweede plaats. ‘Benny had al veel meer rust en vertrouwen ten opzichte van de vorige wedstrijd waardoor ik erg tevreden ben, aldus Jorinde over haar wedstrijd.’

Lokaal kampioen

Maar niet alleen Jorinde wist een eerste plaats te bemachtigen. Ook de leerlingen van Wim Verwimp, Jinte Vingerhoets en Louise Brauwers, kwamen afgelopen weekend ook aan start. Jinte Vingerhoets reed mee tijdens het lokale kampioenschap in het M1 te Westerlo. Zij kwam aan start met haar paard G-Star waarmee zij de eerste plaats wist te behalen en daarmee lokaal kampioen werd. Louise Brauwers reed met haar pony in Torhout mee tijdens de kür op muziek waarbij óók zij een super proef wist neer te zetten en daarmee met 72% een tweede plaats wist te behalen!