Datum: 11/04/2018 – 13/05/2018
Aanvangsuur:
Locatie:
Contactpersoon: Aline Kennof

Extra info :

WAT HOUDT DE STAGEREEKS IN?
De VLP-dressuurcommissie organiseert in het kader van ‘Dressage For All’: Ruiters nemen een 3-tal lessen bij een trainer en krijgen nadien ook wedstrijdbegeleiding van diezelfde trainer. Zo wordt een meer continu verhaal op poten gezet, waarbij de ruiter de tijd krijgt om bepaalde tips toe te passen op training en op wedstrijd en waarbij de trainer anderzijds de tijd krijgt om de combinatie te leren kennen en op te volgen. De eigen trainer is van harte welkom.

WIE IS JORINDE VERWIMP?
Als leerling van Anky van Grunsven en Sjef Janssen heeft VLP-talent Jorinde Verwimp al heel wat mooie resultaten op het hoogste niveau op haar palmares staan. Haar paard Tiamo heeft ze helemaal zelf opgeleid van Junioren tot Grand Prix.
Jorinde traint reeds een aantal jaar combinaties die mooie resultaten behaalden op nationaal en internationaal niveau.

TRAININGS EN WEDSTRIJDDATA
De trainingen zullen doorgaan bij Dressuurstal Verwimp (Wimpel 9, 2222 Wiekevorst).

Volgende data zijn gepland:
– 11/04/2018
– 25/04/2018
– 09/05/2018

Iedere ruiter krijgt 45 minuten individueel les. De wedstrijd waar wedstrijdbegeleiding zal zijn, gaat door op 13/05/2018i in De Hoefslag in Lier (VOR-wedstrijd).

KOSTPRIJS
De 3 stages en de wedstrijdbegeleiding kosten allen samen €140. Het inschrijvingsgeld omvat €20 borg die wordt teruggestort indien de ruiter aanwezig is op de stages of tijdig afmeldt. Geldig annuleren kan tot 10 werkdagen voor aanvang van de stage.

Dit bedrag dient minimum 5 werkdagen voor aanvang van de eerste stage gestort te worden op het VLP-rekeningnummer BE06 4410 6333 8122 met als referentie Dressage For All + Jorinde Verwimp + naam van de ruiter.

De ruiter schrijft in voor de gehele lessenreeks van 3 stages. De wedstrijdbegeleiding is eveneens in het pakket opgenomen. Inschrijven voor 1 stagedag of enkel de wedstrijdbegeleiding is niet mogelijk. Indien een ruiter niet kan deelnemen aan een van de stagedagen of de wedstrijdbegeleiding, wordt dit niet verrekend in het inschrijvingsbedrag en niet verplaatst naar een andere dag.

HOE INSCHRIJVEN?
Alle combinaties die starten op provinciaal niveau (niveau 0-3, jonge paarden) en een competitieve licentie hebben, kunnen voor deze stage inschrijven.
Inschrijven kan door het online inschrijvingsformulier in te vullen en de betaling in orde te brengen.

KLIK HIER voor het inschrijvingsformulier.

Ruiters kunnen inschrijven met meerdere paarden, maar wanneer er plaats te kort is, zullen ruiters maar met 1 paard kunnen starten.
Indien u voor bepaalde data voorkeuren hebt qua timing, paard, enz. kunt u deze noteren bij opmerkingen. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar kunnen dit niet garanderen.
De inschrijvingen zijn beperkt. Dus wees er snel bij!

Inschrijven kan vanaf 23/03/2018 – 8u00. Inschrijvingen die voordien worden verstuurd, worden verwijderd.