Na het succes van de tweede wedstrijd met River Rise Benetton dat twee weken geleden plaats vond, mocht de Benetton Dream ruin afgelopen weekend weer mee op wedstrijd. Jorinde Verwimp bracht River Rise Benetton uit op de locatie van Dena Stables in Turnhout op niveau 3 proef 3. Ook aanwezig tijdens de niveau 3 proef 3 categorie in Turnhout was, leerling van Jorinde, Yinthe van de Ven die met No-Limit CV in de ring verscheen. Leerlinge van Wim Verwimp, Jinte Vingerhoets, reed afgelopen weekend succesvol mee op het nationale kampioenschap van de Landelijke Rijverenigingen.

Turnhout
River Rise Benetton wist weer tijdens de niveau 3 proef 3 een eerste plek te bemachtigen. Met een score van 69,7% was Verwimp dan ook zeker weer tevreden met deze proef. Al vanaf het begin dat Jorinde een combinatie is met de ruin blijft hij zijn verwachtingen waar maken in de trainingen en ontwikkelt hij zich elke wedstrijd weer meer waarbij hij sterke stukken laat zien. Tijdens deze zelfde wedstrijd in Turnhout reed ook Jorinde haar leerling Yinthe van de Ven mee met haar pas 6-jarige No-Limit CV (v. Don Tango B). De proef van deze combinatie werd beloond met een score van 66,7% en een derde plaats. ‘No Limit CV gaf tijdens de proef een super gevoel. Ik ben dan ook heel erg trots op hem met zijn nog maar 6 jaar, aldus Yinthe over haar proef.’

LRV kampioenschap
Buiten de bovenstaande wedstrijd vond afgelopen weekend ook het kampioenschap van de LRV plaats. Tijdens deze nationale wedstrijd, die plaatsvond in Bevel, reed Jinte Vingerhoets succesvol mee tussen sterke concurrentie. Jinte, die leerling is van Wim Verwimp, wist tijdens het nationale kampioenschap een sterke proef neer te zetten die haar een zesde plaats heeft opgeleverd.