Het was afgelopen weekend weer tijd om een niveau hoger te starten. Tijdens het CDN Cheratte nam Jorinde Verwimp deel in de Inter I met Arie. Ook bracht zij de 7-jarige hengst Golddream succesvol uit die hiermee zijn nationale debuut in de Prix. St. George had. Met beide paarden wist Verwimp sterke proeven neer te zetten wat haar tweemaal een plaatsing in de top drie opleverde.

Voorbereiden
Met nog een paar weken om voor te bereiden voor Jumping Mechelen, dat volgende maand zal plaatsvinden, was CDN Cheratte een mooie wedstrijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Met de zwarte ruin Arie Sollenburg (v. Olivi) verscheen Jorinde in de ring tijdens het Inter I. Arie kwam foutloos de proef door en liet daarmee alvast zien dat hij zo goed als klaar is voor Mechelen. De jury kon de proef dan ook waarderen wat een score van 71,6% opleverde en een tweede plaatsing.

Debuut
Maar Arie was niet de enige waarmee Verwimp een sterke score wist te behalen. Ook met de pas 7-jarige hengst Golddream wist zij in de top 3 te eindigen. Goldy is pas zes weken onder het zadel bij Jorinde wat deze prestatie extra speciaal maakte. Ondanks dat het voor Goldy zijn eerste keer was in de Prix. St. George liet hij al zien dat hij heel veel kwaliteit heeft voor het hogere werk in de toekomst. Ondanks wat kleine foutjes in de proef werd de combinatie beloond met een score van 69,7% en een tweede plaats.