Het was afgelopen week een week met wisselende emoties. Zo werd begin van de week bekend gemaakt dat de topper van Jorinde Verwimp, Kastar Hof Ter Zeedycke D’12 (v. Gameboy D’10), is verkocht. Maar met een nieuw persoonlijk record met Dispar Voulgo (v. Negro) en het wedstrijddebuut van River Rise Benetton (v. Benetton Dream) in niveau 3 werd de week mooi afgesloten. Leerling Diete Vos reed voor het eerst mee in de Inter I.

Persoonlijk record
Afgelopen weekend was Jorinde op wedstrijd met Dispar Voulgo. De combinatie nam deel in de Prix St. George. De indrukwekkende ruin liet zich tijdens de proef erg fijn door Jorinde rijden. De jury was dan ook erg te spreken over de proef waardoor de combinatie op de twee plaats eindigde met een persoonlijke record van 70,6%.

Wedstrijddebuut
Jorinde haar trainingspaard River Rise Benetton, aka Benny, was afgelopen weekend ook mee op wedstrijd waar hij zijn wedstrijddebuut had op niveau 3. Benny is ter voorbereiding op de wedstrijdsport bij Jorinde in training. Met gelijk een score van 68,3% en daarmee een overwinning is de verwachting dat dit een fijn toekomstpaard gaat worden. “Het was een topdag!”, aldus Jorinde.

Diete Vos
Leerling van Jorinde, Diete Vos, had afgelopen weekend ook een debuut. Met haar ruin Dandy reed zij mee in de Prix St. George en vervolgens ook voor het eerst in de Inter I. Tijdens de Prix St. George proef behaalde de combinatie een score van 69,6% en een derde plaats. Het Inter I debuut was gelijk goed voor een score van 68,97% en een super tweede plaats. De amazone was dan ook erg blij met de resultaten. </!–:–>