Na een succesvol wedstrijdweekend met 3 paarden is Jorinde Verwimp erg tevreden. Met de paarden Juwel Krack v/h Klaverhof (v. Jazz) en Gina’s Pearl reed Jorinde mee in niveau 4 proef 3. Met Charmer (v. Charmeur) reed Verwimp mee in niveau 4 proef 2 waar zij een eerste plaats wist te behalen. Maar niet alleen voor Jorinde was het een succesvol wedstrijd weekend, ook leerling Ruut Pasgang en leerlingen van Wim Verwimp, Hannelore Volders and Louise Brauwers, kwamen aan start en wisten goed te presteren.

Debuut
Tijdens de niveau 4 proef 3 wist Jorinde de 2de en de 3de plaats op haar naam te schrijven. Wat deze prestatie nog mooier maakt is het feit dat zij de 3de plaats wist te machtigen tijdens het wedstrijddebuut van de 8-jarige Gina’s Pearl, ook wel bekend als Gini, die pas een half jaar onder het zadel is bij Jorinde. Op wat begrijpelijke spanningsfoutjes bleef hij goed te rijden en kwam de combinatie uit op een score van 67,4% en een derde plaats. In dezelfde categorie bracht Jorinde ook de pas 7-jarige Juwel Krack v/h Klaverhof uit. Ondanks dat hij nog wat wedstrijdroutine mist, liet hij tijdens de proef al enorm veel talent zien voor het hogere werk en dat werd dan ook door de jury gewaardeerd met 67,8% en een 2de plaats.

Stijgende lijn met Charmer
Met de ook pas 7-jarige Charmeur zoon Charmer, reed Jorinde mee in niveau 4 proef 2. Buiten dat Charmer door zijn leeftijd nog vrij onervaren is was dit ook pas de derde wedstrijd die hij onder Jorinde liep. Desalniettemin maakt hij elke keer weer meer progressie en kwam hij afgelopen weekend zo goed als foutloos door de proef heen. Dit werd dan ook beloond met 68,8% en een eerste plaats. ‘Afgelopen weekend was een zeer geslaagd weekend waarin de drie jonge en vrij onervaren paarden al veel mooie dingen hebben laten zien waar wij erg blij van worden, aldus Jorinde over afgelopen weekend.’

Meer jong talent
Niet alleen Jorinde ging afgelopen weekend met jong aanstormend talent op wedstrijd. Ook haar leerling Ruut Pasgang bracht haar 5-jarige James Pleasure uit bij de 5-jarige. De jonge James laat een mooie stijgende lijn op wedstrijd zien waardoor de proef van afgelopen weekend een totale score van 77,8% kreeg en daarmee de combinatie op de 2de plaats is geëindigd. Maar het waren niet alleen jonge paarden die afgelopen weekend op wedstrijd gingen. Ook de nog jonge leerlinge van Wim Verwimp, Louise Brauwers, reed mee met haar pony N-constantino v/d Bolkerhoeve bij de pony’s in de team proef en behaalde daar een score van 67%. Voor Hannelore Volders was haar proef met Domenico in het Inter I goed voor een score van 67,7% waarmee het succesvolle weekend werd afgesloten.