Resultaten CDI Exloo

Afgelopen weekend zijn Jorinde en een aantal van haar leerlingen afgereisd naar Nederland. Dit weekend stond in het teken van CDI Exloo.

Jorinde kwam daar aan de start met Eros Krack v\h Klaverhof in de 5-jarige rubriek. In deze proeven haalde zijn twee nette scores van 77.800%. en 75.800%. Met Charmer behaalde zij een score van 68.978%. Jorinde schreef op haar instagram: ‘Charmer was een beetje overenthousiast in de freestyle. Hij liet veel goede stukken zien maar ook een paar dure fouten. Het is een leerproces en ik ben blij met het gevoel dat hij mij geeft op sommige stukken’

  • Elise Verwimp en Boemerang startte dit weekend in de Children. In de Hooge prijs reed zij naar 71.411%, in de team test scoorde zij 70.425% en ze sloot af met de individuele proef met 68.736%.
  • Aude Verheecke reed dit weekend mee in de junioren rubriek met Frapant. In de team test scoorde zij 66.869%, individueel reed zij naar 66.569%.
  • Angelina Hermans verscheen dit weekend met twee pony’s in de ring. Met Valerion begon zij dit weekend met 67.952% in de team test, in de individuele proef scoorde zij 67.297% en sloot af met 67.000% in de freestyle. Met Macho behaalde ze 65.572% in de team test.

Bekijk alle resultaten van CDI Exloo: Hier

Foto credit: Digishots