11de keer Jumping Mechelen voor Jorinde Verwimp

Als mooie afsluiter van het jaar wordt traditiegetrouw Jumping Mechelen georganiseerd van 26 t/m 30 december. Ook dit jaar kwam Jorinde aan start tijdens deze prachtige wereldbekerwedstrijd. Zo reed zij Charmer in de GP en Goldy vd Kempenhoeve in de Prix St George en deed ze mee aan de showrubriek: Masked Riders.

Met Charmer scoorde ze 67,043% in de Grand Prix. Op donderdag reden zij Grand Prix kür op Muziek en behaalden, na een klein misverstand bij de jury’s, een score van 73,170%.

Met Golddream vd Kempenhoeve reed zij de Prix St George naar een scoorde van 67.853%. Op donderdag reed ze de Intermediair Kür op Muziek en behaalde een mooie score van 73,055% en stond daarmee op een mooie derde plaats.

Jorinde’s leerling Ruut Pasgang startte met haar 8 jarige James Pleasure in de Prix St Georges en scoorden 64,853%. In de Kür op Muziek scoorden het duo 66,705%. Dit was James zijn eerste grote wedstrijd dus hij was nog een beetje onder de indruk van zijn omgeving.