Persoonlijk record voor Jorinde en Charmer tijdens The Dutch Masters

Van 9 tot 12 maart vond The Dutch Masters, Indoorbrabant Horse Show, ’s-Hertogenbosch plaats. Jorinde heeft op dit internationale topsport evenement aan verschillende wedstrijden meegedaan met haar twee paarden Charmer (v. Chameur) en New Berry Z (v.Negro). Met Charmer (v. Charmeur) scoorde ze 69.413% in de Grand Prix.  Ook reed Jorinde met Charmer (v. Charmeur) in de Grand Prix Freestyle CDI3*, met een mooie ronde behaalde ze een persoonlijk record van 75.145% en kwam hiermee op de 6e plaats.

Jorinde nam met New Berry Z (v. Negro) deel aan de CDI1* Prix St. Georges en de Intermediaire I CDI1*.  Een goeie eerste ervaring op een groot evenement voor de 8-jarige ruin, met het bijkomende commentaar van de jury is er zeker veel potentie voor New Berry Z.