Tijd voor een Q&A met Jorinde Verwimp!

Onlangs heeft Jorinde een Q&A gehouden op haar Instagram story. Hier kwamen 2 vragen naar boven rondom hoe de wedstrijddagen eruit zien voor de paarden en hieronder delen wij de antwoorden. Heb jij ook een vraag aan Jorinde? Laat het ons dan weten via onze Facebookpagina, dan proberen wij deze de volgende keer te beantwoorden!

Hoe zien de wedstrijddagen eruit voor de paarden qua rijden en beweging?

Met Charmer ga ik meestal in de ochtend in de ring losrijden of stappen. Met de meeste andere paarden stap ik aan de hand 2x per dag voor en na het rijden, afhankelijk van de starttijden.

 

Hoe zien de dagen na een meerdaagse wedstrijd eruit voor jouw paarden?

Na zijn laatste wedstrijd had Charmer een paar dagen rust waarbij hij in de stapmolen en los in de piste gaat (nu de weilanden te nat zijn). Na een dag of 3 zijn we begonnen met het werk weer rustig op te pakken om te trainen voor de volgende wedstrijd!