Een regenachtig begin van het outdoor seizoen op CDI Hagens

24 tot 27 april reed Jorinde Verwimp samen met Vicomte de Reyves (v. Viscount) en Charmer (v. Charmeur) op het CDI Hagens – Horses and Dreams Meets Portugal. Op het Hof Kasselmann wordt jaarlijks het outdoor seizoen ingewijd aan de hand van dit dressuur- en springtoernooi, met deze keer een wat regenachtige start. Desondanks heeft Jorinde fijne competities kunnen rijden.
  • Samen met Vicomte de Reyves (v. Viscount) reed ze in de Inter 1 een score van 66,2% en reden ze in de Prix St. Georges een score van 68,0%
  • Met Charmer (v. Charmeur) behaalde Jorinde een score van 67,8% tijdens de Kur en behaalde een 7e plaats tijdens de Freestyle met een score van 74,1%
Ruut Pasgang, Laura Luyten en Maïté Mouchard van Team Verwimp hebben ook niet stil gezeten. Zij reden mee op het CDN Laakdal afgelopen weekend en hebben hier prachtige resultaten behaald!
  • Ruut Pasgang reed in het Niveau 4 N4.3 klassement samen met Virano (v. Vitalis) en behaalde een score van 66,2% waarna ze met James Pleasure (v. Desperado) in de Inter2 de eerste plaats veroverde met een score van 66,4%
  • Laura Luyten reed mee in de Inter1 met J2L Impressive Star (v. Charmeur) waar ook zij de eerste plaats veroverde en een score behaalde van 69,3%. Daarna had ze de smaak te pakken en veroverde ze ook in de Grand Prix U25 de eerste plaats en scoorde ze 67,2% met J2l Lamborghini (v. Bravour B)
  • Maïté Mouchard reed mee is de Prix Saint Georges met haar paard Dare 2 Wear (v. Danone) en behaalde een score van 66,6%