Nieuw persoonlijk record voor Jorinde Verwimp

Een drukke wedstrijddag tijdens CDN Sint-Truiden dat afgelopen zondag op 16 augustus plaatsvond. Jorinde Verwimp verscheen met vier paarden in de ring. Zowel in het Inter I als tijdens de PSG wist zij goed te presteren en zelfs een persoonlijk record te behalen met Cardento (v. Painted Black). Uiteraard waren de teamleden van Dressuurstal Verwimp ook in de ring te vinden. Voor Kevin van Ham was CDN Sint-Truiden extra speciaal aangezien hij zijn debuut in de Grand Prix reed.

Persoonlijke record

Met de paarden Gina’s Pearl (v. Jazz) en Dispar Voulgo (v. Negro) nam Jorinde deel aan het Inter I. Met Gina’s Pearl reed Jorinde naar een mooie score van 68,09% en een tweede plaats. Na een wedstrijdpauze van een jaar was dit voor Dispar Voulgo zijn tweede wedstrijd. De combinatie reed een prima proef maar had helaas dure fouten waardoor de score bleef hangen op 64,56%. Ook tijdens de Prix St. George wist Jorinde goed te scoren.  Met Cardento behaalde zij zelfs een persoonlijk record van 71,91% en daarmee een tweede plaats. De proef met Gelini van Kairos (v. Charmeur) werd gewaardeerd met 68,46% en een vijde plaats.

Mooie resultaten

De teamleden wisten ook tijdens CDN Sint-Truiden goed te scoren. Tijdens het Inter I brachten Hannelore Volders en Diete Vos, beiden in training bij Wim Verwimp, hun paarden uit. Met haar ruin Dandy L verscheen Diete in de ring en behaalde voor haar proef een totaalscore van 67,43%. Hannelore Volders bracht haar Domenico uit en behaalde 66,69%. Yinthe van de Ven, in training bij Jorinde, reed met haar No-Limit CV mee in de PSG en behaalde hier 64,41%. Ook Annemik Vleugels reed mee tijdens de PSG met Havidoff van Moretus. De combinatie behaalde een score van 63,68%.

Debuut bij de Grand Prix

Voor Kevin van Ham was het een extra speciale wedstrijddag. Met Eros reed hij zijn debuut in de Grand Prix. Al gelijk wist hij naar een nette score van 63,8% te rijden. Een superscore voor zijn eerste keer Grand Prix. Ruut Pasgang, pupil van Jorinde, reed met James mee tijdens de 4.3. Hij liet tijdens de proef al sterke onderdelen zien en heeft weer veel ervaring opgedaan.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *