Emma Driesen verovert eerste prijs bij CDN Dentergem!

Team Verwimp was afgelopen weekend aanwezig op het concours CDN Dentergem. Er werden mooie resultaten behaald tijdens het Prix St Georges debuut van Amperes Diamond vh Klaverhof en River Rise Benneton. Ook leerlingen Ruut Pasgang en Emma Driessen konden zeer tevreden naar huis! Lees hieronder meer over de resultaten.

Afgelopen weekend had Jorinde haar Prix St Georges debuut met de 10-jarige ruin River Rise Benneton en de pas 7-jarige ruin Amperes Diamond vh Klaverhof. Jorinde reed met beide paarden nette proeven waarbij ze hen met veel controle door de baan kon sturen. Er ontstonden wat kleine foutjes door het ontbreken van ervaring op dit niveau. De scores lagen echter dicht bij elkaar, zo reed ze met River Rise Benneton naar een percentage van 68,1% en met Amperes Diamond vh Klaverhof een percentage van 67,9%. Jorinde is erg blij met de ontwikkeling van beide paarden met ruimte voor verbetering!

Ruut Pasgang presenteerde haar paard James Pleasure ook in de Prix St Georges. Helaas ontstonden er wat foutjes in de proef door de spanning. Toch werd de proef beoordeeld met een mooi percentage van 65,2%. Een mooi doel voor de trainingen thuis om nog meer aan de ontspanning te werken tijdens de proef.

Emma Driessen was erg succesvol in Dentergem. Met haar paard Grace veroverde ze de eerste prijs in de Young Riders Par Equipe test met 70,2%. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!