Jorinde wint de PSG met Grace op CDN Weelde

Team Verwimp was afgelopen weekend aanwezig op CDN Weelde. Jorinde startte het paard Grace in de Prix St. Georges en mocht de overwinning op haar naam schrijven. Ook leerlingen Elise Verwimp en Louise Brauwers reden mooie proeven en goede scores in de klasse Children en Junioren. Lees hieronder de behaalde resultaten.

Prix St. Georges

Gisteren was Jorinde op concours met de merrie Grace. Zij is in eigendom van Emma Driessen, echter nam Jorinde dit weekend de proef op zich in verband met de examenperiode van de ambitieuze ruiter. Ze presenteerde Grace in de Prix St. Georges en won deze rubriek overtuigend met een percentage van 70.2%.

Children & junioren

Elise Verwimp presenteerde haar paard Boemerang in de klasse Children. Ze reed twee nette proeven, waarbij ze helaas een fout maakte in de middendraf van de eerste proef. Haar paard Boemerang sprong hierbij te vroeg in de galop. Ondanks wat verloren punten behaalde Elise in de team test alsnog een net percentage van 69%. In de Individuele test reed ze een prachtige proef zonder fouten, wat resulteerde in een mooie score van 73%.

Leerlinge Louise Brauwers reed met haar paard Esprit bij de Junioren mee op CDN Weelde. De gouden combinatie reed een goede Junioren team test, die door de jury werd gewaardeerd met 68%. Met de behaalde resultaten op zak is er voor team Verwimp genoeg motivatie om de paarden klaar te maken voor het volgende concours!