Kevin van Ham in presteert in Tokyo en de Beker van België!

Jorinde haar pupil, Kevin van Ham, is 7e geworden in Tokyo
Kevin van Ham, die momenteel wordt getraind door Jorinde, is 7e geworden in de individuele dressuurproef in Tokyo. Kevin is blij met zijn eerste wedstrijd in Tokyo, waarin het goud voor Michèle George is. Kevin scoorde 69.357% voor zijn proef. De eerste acht zullen zich plaatsen voor de individuele freestylecompetitie, die vandaag plaatsvindt. Kevin zal dus van de partij zijn.

Beker van België
Juwel Krack v/h Klaverhof heeft afgelopen 2 dagen meegedaan met de beker van België. Deze 9-jarige hengst stamt af van v. Jazz x Royal Diamond. Hij is één van Jorinde ’s trainingspaarden. Hij heeft zich goed gedragen en heeft met een score van 69,6%, in de inter 1, een persoonlijk record behaald.

Jorinde: “In de kür is er nog genoeg ruimte voor verbetering en is hij op de 4e plaats in het klassement geëindigd!”

Houd onze website in de gaten voor actuele updates of like onze Facebookpagina voor meer beeldmateriaal achter de schermen!