Goud voor Jorinde en Charmer in de Medium Tour

Afgelopen week (woensdag tot en met zondag) deed Jorinde mee aan het BK dressuur in het Azelhof. De eerste dag heeft ze drie proeven gereden. Ze begon met Escobar en pakte hier een mooie 2e plek in de Diamond Cup met 72%, Jewel werd ze 10e met 68,8%, Amacho werd samen met Jorinde 8e met 67,8% in de 4.3 en als klap op de vuurpijl won ze met Charmer Inter A met 70,08%.

Zilver met Amacho

Vol met nieuwe energie begon ze aan de wedstrijden op dag 2. Hier pakte ze eerst de winst samen met Escobar met 71,03% in de 4.3 en met Amacho een hele mooie 2e plaats in de PSG met 70,5%

De afsluitende Kür op muziek

Zaterdag pakte Jorinde en Charmer samen goud in de Medium Tour op de afsluitende Kür op muziek van de Platina Cup. Na de eerste twee onderdelen stonden ze al snel aan de leiding met 74.725%. De gehele top vijf lag na twee onderdelen erg dicht op elkaar, de Kür was voor deze combinaties de beslissende factor.