Fantastische prestaties van Jorinde Verwimp en haar getalenteerde leerlingen op CDN Zandvoort!

Jorinde en Ruut schitterden afgelopen weekend in de 5-jarigen rubriek. Hoewel Jorinde en No Surrender wat gespannen waren, wisten ze toch een solide 7e plaats te behalen met een indrukwekkende score van 76,2%. Het was Nixon die de show stal en een prachtige tweede plaats veroverde met een score van 83,6%.

Ruut Pasgang nam de teugels van Virano in handen en liet een schitterende proef zien. Hij behaalde een eervolle derde plaats, net achter Jorinde, met een score van 81,8%. Het was een spannende strijd en ze hebben zich zeker laten gelden.

In de Prix St. Georges was het de getalenteerde Eline Borrey de Coninck, een leerlinge van niemand minder dan Wim Verwimp, die de overwinning opeiste met haar paard Dollars. Ze behaalden een prachtige score van 70,2%. Een uitstekende prestatie die hun harde werk en toewijding weerspiegelt.

De Grand Prix U25 was ook een feestelijke aangelegenheid, waar Laura Luyten en J2L Lamborghini de overwinning opeisten met een score van 69,8%. Ze lieten een ongelooflijke harmonie en technische vaardigheden zien die hen naar de top van het klassement brachten.