Jorinde en Team België eindigen als vijfde in de Nations Cup op CHIO Rotterdam

Van 22 tot en met 25 juni vond het prestigieuze CHIO Rotterdam plaats, waar topruiters van over de hele wereld samenkwamen. Jorinde nam deel aan het evenement met haar getalenteerde paard Charmer (v. Charmeur), en vertegenwoordigde Team België in de spannende landenwedstrijd.

Op donderdag hadden Jorinde en Charmer te veel dure fouten in de proef die uiteindelijk een score van 66,8% opleverde. Op zaterdag was de combinatie veel beter in vorm en behaalden Jorinde en Charmer succes in de kür, waar ze de hoogste score behaalden binnen Team België. Met een indrukwekkende score van 75,195% verkegen ze een welverdiende achtste plaats. Deze uitstekende prestatie leverde een significante bijdrage aan het algemene klassement van de Nations Cup.

Team België, bestaande uit Flore de Winne met Flynn, Lore Vandeborne met Ikke-Pia v/d Bergerhoeve, en Amandine Prevost met Quarterdance, toonden uitzonderlijk teamwork en vastberadenheid gedurende de hele competitie. Met hun gezamenlijke inspanningen veroverden ze een indrukwekkende vijfde plaats in het eindklassement van de Nations Cup.

Gefeliciteerd aan Jorinde en Team België met hun opmerkelijke prestaties op CHIO Rotterdam, een bewijs van hun talent en toewijding aan de paardensport!

Foto: Digishots