Podiumplaatsen voor team Verwimp tijdens CDN Dentergem

Na de succesvolle afronding van het wedstrijdseizoen in 2019, begon team Verwimp hun eerste wedstrijden van 2020 met mooie resultaten. Tijdens CDN Dentergem verscheen Jorinde Verwimp in de ring met vier verschillende paarden waar zij uitstekend mee wist te presteren. Ook de jongere teamleden van team Verwimp wisten tijdens CDN Dentergem zichzelf in de schijnwerpers te rijden. Met meerdere podiumplaatsen en internationale scores was het een succesvol wedstrijdweekend voor Dressuurstal Verwimp.

Meerdere podiumplaatsen
Jorinde Verwimp wist tijdens de Prix St. George met de paarden Golddream en Juwel v/h Klaverhof, zowel de eerste als de twee plaats op haar naam te zetten. Met Juwel reed zij een proef van 68,3% die de combinatie de tweede plaats heeft opgeleverd. De sympathieke hengst Golddream deed hier nog een schepje bovenop wat geresulteerd heeft in een 1e plaats met een score van 69,2%. Maar Jorinde heeft niet alleen de PSG op haar naam gezet, óók bij het Inter B reed zij met Eton naar een overwinning na het behalen van 65,6%. De proef die Jorinde met Kalahari in het Inter I reed was goed voor 66,9%. Leerling van Wim Verwimp, Diete Vos, behaalde in het Inter I een score van 67,9%.

Succesvol bij de junioren
Ook tijdens de Junioren, die tijdens CDN Dentergem plaatsvond, werd Dressuurstal Verwimp goed vertegenwoordigd. Zowel Katelijne Maes, leerlinge van Jorinde, als Louise Brauwers, leerlinge van Wim, reden mee in deze klasse. Katelijne wist bij de Junioren beide proeven op haar naam te zetten met de ruin Ibou van de Kapelhoef. Louise, die zelf haar Junioren debuut reed, mocht met een score van 67,4% Katelijne op het podium vergezellen door het behalen van een derde plaats.

Debuut bij de pony’s
Britt van de Weyer, leerlinge van Wim Verwimp, bracht voor het eerst haar pony Constanze uit in de Pony klasse. De combinatie wist twee nette proeven neer te zetten die werden gewaardeerd met 66,2% en 66,4%. Met deze resultaten heeft Britt al gelijk haar eerste internationale scores binnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *