Team Verwimp domineert meerdere malen het podium tijdens CDN Dentergem

Het podium werd gedomineerd tijdens CDN Dentergem in verschillende rubrieken door Team Verwimp. Jorinde Verwimp reed mee in de 4.3, Inter I en de Grand Prix rubriek. Maar niet alleen Jorinde wist tijdens deze competitie mooie scores te behalen. Bij Verwimp in de 4.3 rubriek reden ook Yinthe van de Ven en Hannah Buteneers mee. Ook reden Emma Driessen, Louise Brauwers en Maite Colling succesvol mee in de Junioren rubriek.

Podiumplaatsen tijdens 4.3 niveau
De eerste proef van Jorinde op zondag, reed zij met Cardento tijdens de 4.3 rubriek. De combinatie wist een mooie proef neer te zetten die werd beloond met een score van 71,8% en een eerste plaats. De derde plaats op het podium ging naar Hannah Buteneers die met Cabri Jolie 68,2% wist te scoren. Yinthe van de Ven reed ook mee in de 4.3 rubriek met No-limit Cv. Met een score van 65,3% kwam de combinatie op de vijfde plaats.

Overwinning in het Inter I
Buiten het 4.3 reed Jorinde ook mee in het Inter I en de Grand Prix. Met Just a Little Bit Krack v/h Klaverhof reed Verwimp de Inter I wat succesvol resulteerde in een eerste plaats en 69,6%. Tijdens de Grand Prix reed Jorinde met Cape Town. “Het was niet onze beste Grand Prix proef ooit. We hadden een paar fouten die onze score helaas omlaag brachten”, aldus Jorinde over haar proef. Ondanks de fouten kwam de totaalscore op 65,3%.

Succesvolle Junioren
Maar de 4.3 en het Inter I waren niet de enige rubrieken waar Team Verwimp op het podium wist te verschijnen. Zo reden Emma Driessen, Maite Colling en Louise Brauwers mee bij de Junioren. Louise verscheen met zowel haar paard Graaf als met Esprit in de ring. Met Esprit reed Louise naar een derde plaats met 68%. Met Graaf behaalde Brauwers niet alleen een eerste plaats met 69,9% maar ook haar laatste score om internationaal te mogen starten. Maite Colling behaalde tijdens de individuele proef een score van 66,5%, tijdens de team proef reed zij naar een eindresultaat van 65,5%. Emma Driessen wist met Grace met 68% hun tweede selectie scoren binnen te halen waardoor zij nu internationaal mogen starten.

CDI Lier
Niet aanwezig op de startlijst van CDN Dentergem maar wel tijdens CDI Lier was Katelijne Maes. Met Ibou van de Kapelhoef wist zij tijdens de individuele proef een super score van 71,7% te behalen waarmee zij haar concurrentie achter zich wist te laten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *