Inter I debuut voor Gina’s Pearl tijdens CDN Flemalle

Team Verwimp was afgelopen weekend present tijdens CDN Flemalle. Jorinde reed met drie paarden mee waarvan zij met Cardento (v. Painted Black) de Prix St. George wist te winnen. Met de paarden Gina’s Pearl en Juwel Krack v/h Klaverhof (v. Jazz) nam zij deel aan het Inter I. Dit was gelijk het debuut in het Inter I voor Gina’s Pearl. Bij de Junioren en Young Riders rubriek reden de pupillen van team Verwimp ook naar nette scores.

Verwimp wint de Prix St. George

Met de talentvolle Painted Black-zoon Cardento reed Jorinde mee in de Prix St. George. De proef werd door de jury gewaardeerd wat Verwimp een score van 69,5% en een eerste plaats opleverde. Vlak onder Jorinde was de derde plaats voor pupil van Wim Verwimp, Diete Vos. Met haar Dandy L wis ook zij in de Prix St. George een nette proef neer te zetten die werd gescoord op 69%.

Inter I debuut voor Gina’s Pearl

In het Inter I bracht Jorinde zowel Gina’s Pearl als Juwel Krack v/h Klaverhof (v. Jazz) uit. Gina’s Pearl werd afgelopen weekend voor het eerst uitgebracht door Jorinde in het Inter I. De combinatie wist tijdens het debuut een nette proef neer te zetten die gelijk met 68,5% werd beoordeeld. Hierdoor was het niet alleen een succesvol debuut maar is ook gelijk de eerste internationale score binnen. Een mooie prestatie. Met de voskleurige Juwel Krack v/h Klaverhof ging helaas een pirouette niet volgens plan waardoor de score op 64,5% bleef hangen.

Ruut Pasgang

Pupil van Jorinde, Ruut Pasgang, bracht haar twee paarden met haar mee om deel te nemen aan CDN Flemalle. Met haar zwarte ruin James reed zij mee tijdens de Niveau 4.3 rubriek. Ondanks de spanning wist de combinatie tijdens de proef mooie stukken te laten zien en werd met een nette score van 65% als 4degeplaatst. Met haar 4-jarige Limit Edition Begijnhoeve reed zij bij de 4-jarige naar een mooie score van 72,2% en een 4de plaats.

Pupillen score goed

Pupillen van Team Verwimp Louise Brauwers en Maite Colling reden tijdens CDN Flemalle mee bij de Junioren. Louise Brauwers, die in training is bij Wim Verwimp, verscheen in de ring met haar Johnson-ruin Esprit. De combinatie wist een nette proef neer te zetten die hen 68,5% opbracht. Pupil van Jorinde, Maite Colling, had haar Rapallo meegenomen. Ook Maite wist een prima proef te rijden waarmee zij een score van 65,9% behaalde. Yinthe van de Ven, ook in training bij Jorinde, reed met haar No Limit CV bij de Young Riders. Beide proeven waren goed voor 65%. Emma Driessen en Matthias Dieltjens reden ook mee tijdens CDN Flemalle. Helaas hadden de paarden te veel last van spanning. Over twee weken gaan zij weer er tegenaan.