Internationaal debuut tijdens CDI Grote Brogel Belgium

Het wedstrijdritme begint er weer in te komen voor Jorinde Verwimp. Afgelopen weekend reed zij met Just a Little Bit Krack v/h Klaverhof (v. Tango) en Golddream v/d Kempenhoeve mee tijdens het internationale concours CDI Grote Brogel. Dit was de eerste keer internationaal na de verplichte wedstrijdpauze door Corona. Met beide paarden wist Verwimp sterk te presteren.

Mooie scores

Tijdens CDI Grote Brogel bracht Verwimp beide paarden uit in zowel de Prix St. George als in het Inter I. Bij beide rubrieken wist Jorinde goed te presteren. In de Prix St. George en het Inter I had Golddream een paar kleine foutjes. Desondanks kreeg de PSG-proef een score van 70,980% met een vierde plaats. De Inter I-proef werd met 68,677% op een vijfde plek geplaatst. Ook aanwezig tijdens het Inter I was teamlid van Team Verwimp, Diete Vos. Met haar ruin Dandy L behaalde zij een score van 66%.

Internationaal debuut

Voor de Tango merrie, Just a Little Bit Krack v/h Klaverhof, was het meerdaagse concours gelijk een internationaal debuut. De merrie liep een super debuut met twee goede, bijna foutloze proeven. Bij de Prix. St George eindigde de combinatie op een derde plaats met 71,177%. Maar ook tijdens de Inter I werd goed gescoord. Met precies 70% werd daar een derde plaats behaald. “Ik ben zeer tevreden met beide paarden. Het was leuk om weer internationaal te starten na de lockdown”, aldus een tevreden Jorinde Verwimp.