Jorinde Verwimp heeft twee paarden erbij om internationaal te starten

Na afgelopen weekend heeft Jorinde Verwimp er weer twee paarden bij waarmee zij internationaal mag starten. Met de paarden Juwel Krack v/h Klaverhof (v. Jazz) en Gina’s Pearl (v. Jazz) nam zij deel aan het Inter I tijdens CDN Turnhout. Door het rijden van sterke proeven behaalde Verwimp met beide paarden de tweede internationale score. Ook voor de pupillen van Jorinde en Wim Verwimp was CDN Turnhout een groot succes.

Foutloze proef

Met de twee Jazz-nakomelingen Gina’s Pearl en Juwel Krack v/h Klaverhof reed Jorinde mee bij het Inter I. Juwel begon deze proef erg sterk waar hij dan ook mooie punten wist te behalen. Helaas slopen er bij de eerste pirouette en de wissels om de twee een paar fouten in waardoor de eindscore bleef hangen op 66,3%. Voor Gina’s Pearl was het pas de tweede keer in het Inter I. Desondanks liep de ruin een foutloze proef die werd gewaardeerd met een score van 69,4%.

Score bij de Junioren

Bij de Junioren werd ook gescoord. Teamleden van Dressuurstal Verwimp, Louise Brauwers en Emma Driessen wisten hier allebei mooie punten te behalen. Voor Emma Driessen, pupil van Jorinde Verwimp, was het een debuut aangezien zij voor het eerst met Cardento (v. Painted Black) bij de Junioren meereed. Maar dat dit niet onverdienstelijk was bleek uit de score van 69,5%. Hiermee behaalde zij gelijk haar eerste internationale score binnen. Louise Brauwers, ook in training bij Wim, bracht haar Johnson-nakomeling Esprit uit. Na een goede proef wist de combinatie 68% te behalen. Yinthe van de Ven, pupil van Jorinde, reed met haar No Limit CV naar 67,8% bij de Young Riders. Door deze prestatie heeft zij haar laatste internationale score behaald.

Super resultaat bij de vierjarige

In de vierjarige rubriek die tijdens CDN Turnhout werd georganiseerd reed Ruut Pasgang, pupil van Jorinde, mee met haar talentvolle Limited Edition Begijnhoeve. De combinatie wist een hele sterke proef te laten zien en kreeg hiermee een superscore van 76%. Bij de Pony rubriek wist Wim zijn pupil Britt van de Weyer óók al goed te scoren. Met haar pony Constantino reed zij een sterke proef die een mooie score van 69% opleverde.

Het was voor iedereen van Team Verwimp weer een succesvolle competitie met resultaten om trots op te zijn.