Jorinde en Cardento

Jorinde Verwimp maakt Intermediaire I debuut met Cardento bij Equestrian Centre De Peelbergen

Zoals je wellicht eerder hebt gezien, zit team Verwimp niet stil tijdens de lockdown periode! Jorinde is momenteel hard aan het trainen met haar KWPN-ruin Cardento en toen de mogelijkheid voorbijkwam om met hem een proefgerichte dressuurtraining te rijden, greep ze die met beide handen aan. En dat met succes, want ze behaalden samen tijdens hun Intermediaire I debuut in Peelbergen een mooie score!

Zondag was het eindelijk zover: het wedstrijdtenue mocht uit de kast voor een oefenwedstrijd bij Equestrian Centre De Peelbergen. Op deze locatie werden dit weekend proefgerichte dressuurtrainingen gehouden voor paarden in de klassen Z1 t/m Grand Prix. Door diverse trainingen is de gouden combinatie van Jorinde Verwimp en Cardento momenteel in topvorm.

Zoals Verwimp zelf ook aangeeft, liet Cardento tijdens de proef zien dat hij steeds meer ervaring krijgt voor het hoogste niveau: ‘Tijdens de wedstrijd ging het heel goed! Hij gedroeg zich super en dit geeft veel hoop voor het aankomende wedstrijdseizoen.’. Jorinde zette dit weekend met Cardento een nette proef neer, die werd gescoord op 71,6%.

Ook Verwimp’s pupil Yinthe van de Ven reed met haar paard Nolimit deze zondag een mooie oefenwedstrijd. Van de Ven: ‘Ik ben enorm blij met de vooruitgang die we hebben geboekt. Super bedankt Jorinde voor alle hulp en begeleiding. We leren iedere dag weer wat bij!’.