Team Verwimp verovert klassement van CDN Turnhout

Twee weken geleden reed Team Verwimp standvastig in de ring tijdens CDN Turnhout. Afgelopen weekend hebben de teamleden de uitstekende prestaties voortgezet. Zowel Jorinde Verwimp als de leerlingen van Wim waren aan elkaar gewaagd in de Prix St. Georges en volgden elkaar op in het klassement. Ook de teamleden Ruut Pasgang, Maïté Colling, Eefje Appelmans en Elise Verwimp wisten mooie scores te behalen in verschillende rubrieken.

Prix St. Georges

Jorinde Verwimp had dit weekend in de Prix St. Georges concurrentie erbij van Wim’s leerlingen Annemik Vleugels, Chloe Morris Talbot en Geert van Hemelen. Ondanks dat haar paard Gina’s Pearl wat gespannen de ring betrad, wist Jorinde uiteindelijk een derde plaats te behalen met een score van 69,2%. Annemik Vleugels volgde Verwimp met Havidoff van Moretus onder het zadel met een vijfde plaats. De gedreven combinatie behaalde een score van 68%.

In dezelfde rubriek waren Chloe Morris Talbot en Geert van Hemelen met hun talentvolle paarden aan elkaar gewaagd. Chloe zette met Hele Dolly US een nette proef neer en behaalden een tiende plaats in het klassement met een score van 64,4%. Geert vormde dit weekend een combinatie met Knock-out Van Rozendycke en eindigden op een elfde plek met een score van 64,3%.

Intermediaire I

Ook in het Intermediaire I had Jorinde Verwimp succes. Zij reed met haar Charmer onder het zadel naar een derde plaats. De combinatie wist met een score van 70,4% een uitstekende proef neer te zetten.

7-jarige Preliminary en Niveau 4.3

Ruut Pasgang ging met haar James met de overwinning aan de haal in de 7-jarige Preliminary. De gemotiveerde combinatie eindigde op de eerste plaats met een prachtige score van bijna 73%. In de rubriek Niveau 4.3 reed Eefje Appelmans met Dynamic naar de zevende plaats. De proef werd gewaardeerd met een score van 67,3%.

Succesvolle pupillen

De pupillen van Jorinde hebben in de rubrieken Young Riders en Children dit weekend uitstekende scores neergezet. Maïté Colling eindigde met haar Rapallo C.L. op een vierde plaats in de Young Riders. De combinatie behaalde een score van 65,8% in de teamtest en in de individuele test een score van 68%. Bij de Children behaalden Elise Verwimp en Boemerang de overwinning. Zij scoorden met de individuele test een score van 72,9% en met de teamtest een score van 73,9%.