Team Verwimp standvastig in de ring tijdens CDN Turnhout!

Afgelopen weekend was de kogel door de kerk: het dressuurevenement CDN Turnhout kon doorgaan voor professionele ruiters. Een goede eerste stap in het gradueel terug opbouwen van het wedstrijdseizoen. Ook Team Verwimp verscheen dit weekend in de ring na een lange wedstrijd pauze. De standvastige trainingen van de afgelopen periode smaken duidelijk naar meer, want Team Verwimp wist tijdens CDN Turnhout uitstekende scores neer te zetten! 

Prix St. Georges 

Jorinde Verwimp nam dit weekend samen met haar KWPN merrie Just A Little Bit Krack v/h Klaverhof deel aan de Prix St. Georges en behaalden een nette score van 69,1%. Dit leverde een mooie derde plek op. Het klassement werd verder uitgebreid met de ambitieuze combinatie Annemik Vleugels en Havidoff van Moretus. De pupil van Wim Verwimp behaalde met haar ruin een keurige score van 67,28% en eindigden op een zesde plaats.

Intermediaire I

In het Intermediaire I bracht Verwimp de paarden Charmer en Gelinia Exequo uit. Beide paarden maakten dit weekend hun debuut en scoorden ondanks hun onervarenheid indrukwekkende scores van 70+%! De twee combinaties eindigden op een derde en eerste plaats, wat zeer positieve vooruitzichten geeft voor de toekomst.

Jonge paarden

Jorinde sloot het weekend zeer tevreden af met Ampere’s Diamond v/h Klaverhof onder het zadel. Zij maakten hun debuut in de 7 jarige FEI Preliminary en behaalden een score van 74,7%. Leerlinge Ruut Pasgang vertegenwoordigde samen met James Pleasure het team en behaalde een goede score van 73+%. Ook reed Pasgang in de 5 jarige FEI Preliminary mee en zette zij met Limit Edition Begijnhoeve een nette proef neer. Dit leverde een score van 73+% op.

Het talent van de toekomst

Ook de jonge pupillen van Verwimp waren dit weekend in de ring aanwezig. Voor Elise Verwimp was het een extra speciaal dressuurevenement. Zij reed samen met Boemerang haar eerste wedstrijd in de Children klasse en behaalde, ondanks wat schoonheidsfoutjes, een score van 70,37%. Helena Colling verscheen in de ring met Demoiselle C.L. en behaalde met een score van 71+% een persoonlijk record.