Mooi Intermediaire 1 debuut voor Jorinde en Nolimit!

Afgelopen weekend was het voor Jorinde een iets rustiger wedstrijdweekend. Ze presenteerde één paard in de ring, genaamd Nolimit . Voor de combinatie was dit een wedstrijddebuut, aangezien Jorinde de training van Nolimit voor eigenaresse
Yinthe van de Ven tijdelijk heeft overgenomen in verband met een revalidatietraject.

Inter 1
Het was de eerste keer dat de combinatie samen op wedstrijd ging, Jorinde en Nolimit. Daarnaast startte Jorinde dit paard gelijk in de Intermediaire 1. Een niveau wat
Nolimit ook nog niet gelopen had. Dus eigenlijk een dubbel debuut. En niet zomaar een, want de combinatie werd 2e met 69%!

Nolimit
Het paard Nolimit is nieuw voor Jorinde. Ze heeft de training overgenomen van Yinthe van de Ven. Helaas is Yinthe begin april van een jong paard gevallen en bleek dat haar heup gebroken was. Ze is geopereerd en het revalidatietraject is nu begonnen. Dit zal helaas 3 tot 4 maanden duren. In deze periode zal Jorinde Nolimit voor Yinthe trainen en op wedstrijd uitbrengen.