Team Verwimp aanwezig op CDN Grote Brogel

Op CDN Grote Brogel werden dit weekend nette scores gereden door team Verwimp. Waar de ene combinatie tevreden naar huis ging met wat ruimte voor verbetering, behaalde de andere combinatie een eerste plaats. Zowel Jorinde Verwimp als Ruut Pasgang en Wim Verwimp’s leerlingen Olga Slasheva, Chloe Morris Talbot en Eefje Appelmans lieten prachtige stukken zien in de ring. Lees hieronder de behaalde resultaten.

Prix St. Georges

Het was druk dit weekend in de Prix St. Georges. De gedreven Ruut Pasgang en haar James Pleasure stonden in de startblokken om hun debuut te maken en reden met veel enthousiasme een nette score van 66,03% bij elkaar. De combinatie liet hierbij prachtige stukken zien met wat ruimte voor verbetering en eindigde op een dertiende plaats. Ook de andere leerlingen van Wim Verwimp behaalden mooie plekken in het klassement.

Chloe Morris Talbot reed met Hello Dolly US een score van 66,7% bij elkaar en eindigden op een elfde plaats in het klassement. Olga Slasheva behaalde met Bacardi 141 onder het zadel een score van 67,1%, wat zorgde voor een tiende plaats. Uiteraard reed ook Jorinde Verwimp in de rubriek mee. Zij zette een uitstekende proef neer met hengst Juwel Krack vh Klaverhof, deze werd beloond met een score van 69,1% en een vijfde plaats.

Intermediaire I & Niveau 4.3

In het intermediaire I ging Jorinde met de overwinning aan de haal. Zij reed met No-Limit Cv een standvastige proef die een score van 69,6% opleverde. Dit zorgde voor een begeerde eerste plaats.

Jorinde reed dit weekend samen met leerlinge Eefje Appelmans in Niveau 4.3. Ze presenteerde hierbij haar ruin River Rise Benetton in de ring en reed een score van 68,6% bij elkaar. De combinatie eindigde op een derde plaats. Eef Appelmans volgde Jorinde direct op in klassement met een vierde plaats. Zij reed met Dynamite onder het zadel een score van 68,4% bij elkaar.

Fotografie: Chris Coessens