Het was de dag van het nét niet winnen!

Tijdens CDN Dentergem afgelopen weekend nam Jorinde vier paarden mee om te presenteren in de ring. Zoals Jorinde zelf omschreef was het voor haar ‘de dag van het nét niet winnen’, maar ontevreden mag ze zeker niet zijn. Met alle vier de paarden eindigde Jorinde namelijk in de top 3 van het klassement en reed ze scores boven de 67%!

Allereerst startte Jorinde het paard Ampere’s Diamond v/h Klaverhof in de zevenjarige rubriek. Er werd een hoog percentage van 75,3% gereden. Dit was goed voor een tweede prijs.

Vervolgens presenteerde Jorinde haar ruin Cape Town in de hoogste klasse, de Grand Prix. De combinatie reed een zeer nette proef wat door de jury werd gewaardeerd met 67%. Ook dit percentage was goed voor een tweede prijs.

Intermediaire I & Niveau 4.3

Nadat Jorinde met Nolimit begin mei haar Intermediaire 1 debuut maakte, heeft deze combinatie helemaal de smaak te pakken. Twee weken geleden pakte ze al de eerste prijs met 69.6% op CDN Grote Brogel. Dit weekend waardeerde de jury de Intermediaire 1 proef met 69.7% en een tweede prijs. Jorinde rijd Nolimit tijdelijk voor eigenaresse Yinthe van de Ven die helaas geblesseerd is na een vervelende val.

Last but not least startte Jorinde haar ruin River Rise Benetton in de klasse 4.3. Ook met dit paard kon ze een mooie proef rijden. Dit keer geen tweede prijs, maar een derde prijs en een mooi percentage van 67,7%.