Succesvol wedstrijdweekend voor Team Verwimp!

Wegens het uitgebroken rhino-virus waren er na CDN Grote Brogel helaas geen wedstrijden meer voor Team Verwimp. Afgelopen weekend mocht het team gelukkig weer op pad met hun paarden en pony’s. Emma Driesen en Louise Brauwers brachten hun paarden uit in Dentergem in de Young Rides en Junioren. In hetzelfde weekend presenteerden Elise Verwimp en Anna Peeters hun pony’s op het bekende CDI Sint-Truiden. Er werden fijne proeven en mooie scores gereden.

Dentergem

In Dentergem werden de Young Riders proeven afgelopen weekend gereden door Emma Driesen. Zij presenteerde haar paard Grace aan de jury. Ondanks dat Grace in allebei de proeven een beetje last had van spanning kon Emma haar gelukkig fijn blijven rijden. De jury beoordeelde de proeven met twee knappe scores van 67,1% en 69,3%.

In de Junioren klasse mocht Louise Brauwers de kwaliteiten van haar paarden Esprit en Graaf Donnerhal laten zien. Met haar paard Esprit eindigde Louise op een 2e plaats in het klassement met een score van 68,48%. Ook de 3e plaats in het klassement was voor Louise. Dit keer met haar paard Graaf Donnerhall. Met deze ruin scoorde ze een percentage van 66,81%.

CDI Sint-Truiden

Tijdens CDI Sint-Truiden maakte de 13-jarige amazone Anna Peeters haar internationale debuut met haar pony Balotelli. Wat een ervaring om voor het eerst mee te rijden op een internationaal concours. De combinatie reed een prachtige proef, wat resulteerde in een 8e plaats in de pony individual test met ruim 68%!

Ook de 12-jarige Elise Verwimp maakte haar internationaal debuut in de Children met haar paard Boemerang. Zoals Elise zelf vertelde ‘’Ik ben erg blij met hoe het verlopen is. Ik heb drie heerlijke proeven kunnen rijden en mijn punten vielen ook erg goed mee voor de eerste keer. Ik ben echt enorm trots op Boemerang.‘’ Deze mooie combinatie heeft dit weekend veel geleerd en veel plezier gehad. Al met al dus een succesvol weekend waar we trots op kunnen zijn.